Menu

Portfolio Minimal

“ULPIANA FEST” në Media

“Interpretim me Okarinë”

“Gjama e burrave”

Shfaqja “Justiniani dhe Teodora”

Momente nga “ULPIANA FEST”

Edicioni i parë i “Ulpiana Fest”